Veel succes in Parijs

Ellis van der Weerden en bestuur trots op inzet, vastberadenheid, passie en toewijding olympiërs, paralympiërs 

Beste olympiërs, paralympiërs  & stafleden,

Het aftellen naar de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs is nu echt begonnen. Over enkele dagen en weken maken jullie deel uit van het grootste sportevenement ter wereld.

Wij als bestuur zijn trots op jullie inzet, vastberadenheid, passie en toewijding die er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat jullie in Frankrijk in actie komen.

De weg naar Parijs was niet altijd eenvoudig. Als toeschouwers kijken we vaak alleen naar het eindresultaat, maar alleen al het afdwingen van kwalificatie is een prestatie van formaat. Jullie behoren tot de beste triatleten ter de wereld en wij geloven in jullie kunnen.

De NTB en alle triathlonfans wensen TeamNL Triathlon dan ook heel veel succes toe in de individuele wedstrijden en in de mixed teamrelay. Hopelijk kunnen jullie ondanks alle spanningen en zenuwen ook genieten van de races en de unieke ervaringen die jullie te wachten staan.

We denken aan jullie en gaan jullie vanaf de zijlijn keihard aanmoedigen.

 

Ellis van der Weerden
Voorzitter NTB

Lees volgend artikel

Grote groep Nederlanders in actie in Torremolinos

  Nederlandse deelnemers Grand Final en WK Torremolinos (17-20 oktober) Donderdag 17 oktober U23 Vrouwen: Barbara de Koning, Robin Dreijling U23 Mannen: Mitch Kolkman, Gjalt ... Lees meer