Triathlontrainer-cursussen in het najaar

TTN1 in Hoorn en Leiden, TTN3 in Arnhem

TTN1-cursussen in Hoorn en Leiden

Woon je in Noord of Zuid-Holland en heb je interesse om een trainerscursus te doen? Dit najaar starten er TTN1-cursussen in Hoorn en Leiden. De Triathlontrainer Niveau 1 (TTN1) ondersteunt de (verenigings)trainer tijdens trainingen en wedstrijden. Binnen de opleiding is er onder meer aandacht voor didactiek en veilig sportklimaat. De cursus in Hoorn, bij AV Hollandia, start op 19 oktober en eindigt op 11 januari. Ook is onlangs de inschrijving geopend voor de TTN1-cursus in Leiden (van 30 november tot 8 maart in Zwembad De Zijl). Voor beide cursussen geldt dat het inschrijfgeld is verlaagd door een subsidie uit het Nationaal Sportakkoord en bedraagt nu slechts 80 euro ((of 65 euro als je je snel inschrijft).

Klik hier voor meer info en aanmelding

TTN1-cursussen in Hoorn en Leiden

Triathlontrainer niveau 3 in Arnhem

Op sportcentrum Papendal begint vanaf 7 december een nieuwe TTN3-curusus. De Triathlontrainer Niveau 3 (TTN3) geeft zelfstandig training, coacht sporters bij wedstrijden en organiseert activiteiten binnen de vereniging. De TTN3-trainer  stelt korte en middellange doelen op voor de sporters en vereniging, en het plan om deze te realiseren. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de sporters in relatie tot de verenigingsdoelen.

Binnen de opleiding is er onder meer  aandacht voor de thema’s trainingsleer, inspanningsfysiologie, didactiek, methodiek, zwemmen, fietsen, lopen, combinatietraining, veilig sportklimaat en coaching.

Ook deze cursus wordt, na een structurele investering van de NTB, met een flinke korting aangeboden. Als je je voor 26 oktober inschrijft, profiteer je ook nog eens van een ‘early bird’ korting.

Klik hier voor meer info en aanmelding

 

Triathlontrainer niveau 3 in Arnhem
Lees volgend artikel

Zes keer top-tien op WK XTERRA

Het wereldkampioenschap XTERRA werd donderdag afgetrapt met de shorttrackwedstrijd waar Richard Murray, Rachel Klamer en Romy Spoelder alle drie in de top-tien finishten. In de ... Lees meer