Livis nieuwe partner van de NTB

Voor EHBO- en reanimatiecursussen en Eerste Hulp aan Sporters

De NTB en Livis zijn een partnerschap aangegaan waardoor leden van de triathlonbond korting krijgen op het gehele cursusaanbod van Livis.

Livis is een van de grootste landelijke én gecertificeerde aanbieders van EHBO praktijktrainingen op meer dan 200 locaties. Livis biedt EHBO- en BHV-cursussen aan door middel van een combinatie van e-learning en praktijksessies.

NTB-leden, verenigingen, teams en trainers kunnen onderstaande cursussen volgen met 10% korting. Het inschrijven gaat via onze partnerpagina op de website van Livis en de korting wordt automatisch verrekend. Wil je een andere cursus met korting volgen, neem dan contact op met Livis via binnendienst@livis.nl

Basiscursus EHBO bij Volwassenen + Eerste hulp aan sporters (online + praktijk)

Basiscursus EHBO bij Volwassenen (online + praktijk)

Reanimatie & AED bij Volwassenen (online + praktijk)

Eerste hulp aan sporters (online)

EHBO bij volwassenen (online)

De e-learning Eerste hulp aan sporters, waarin je leert hoe je eerste hulp verleent bij vaak voorkomende sportblessures en sportongevallen, kun je volgen als aanvulling op een algemene EHBO-cursus.

Het is ook mogelijk om de cursus EHBO bij Volwassenen (basiscursus) te boeken voor de eigen vereniging, een zogenaamde in-company cursus. Je bent dan alleen met leden van je eigen vereniging. Neem contact op met Livis (binnendienst@livis.nl) voor de mogelijkheden.

Nederlandse Triathlon Bond
LIVIS WEBSITE
Lees volgend artikel

Nederland vierde in junior/U23 Mixed Relay

Op de laatste dag van de Wereldkampioenschappen in het Spaanse Torremolinos stonden de Mixed Team Relay voor junioren/U23 en paratriatleten op het programma. In de junior/U23 ... Lees meer