Inspiratiedag jeugdtriathlon

Uitnodiging aan alle NTB-verenigingen en organisaties

Dit najaar, als een mooi seizoen boordevol jeugdtriathlonactiviteiten er (bijna) op zit, brengen we onze (jeugd)verenigingen en (jeugd)wedstrijdorganisaties graag met elkaar in contact tijdens een ‘inspiratiedag jeugdtriathlon’.  Het actief uitwisselen van kennis, ervaringen, vragen en ideeën rondom het thema jeugdtriathlon staat centraal tijdens deze bijeenkomst, die op zondag 8 december van 10.00 – 15.00 uur plaatsvindt op Papendal, Arnhem.

Met elkaar blikken we terug op de ervaringen dit jaar en kijken we vooruit naar jullie plannen en behoeften voor 2025, zodat we daar als NTB zo optimaal mogelijk bij kunnen aansluiten en deze waar gewenst kunnen ondersteunen.

We nodigen alle NTB-jeugdverenigingen en organisatoren van jeugdwedstrijden dan ook van harte uit op Papendal om elkaar te ontmoeten en elkaar in beweging te brengen en houden, om zo de jeugdtriathlon-ontwikkeling in Nederland nog verder te versterken. Bestuurders, kartrekkers, jeugdtrainers, organisatoren: iedereen is welkom.

Verenigingen en organisaties die op dit moment nog geen jeugdleden en/of jeugdwedstrijd hebben en nieuwsgierig zijn naar eventuele mogelijkheden in de toekomst, zijn uiteraard ook welkom om zich te laten informeren en inspireren door anderen. Ook geïnteresseerde zwem-, atletiek- en wielerverenigingen kunnen aansluiten.

Deelname is gratis en voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd.

Het precieze programma wordt medio oktober/november aan dit bericht toegevoegd.

Heb je een vraag of opmerking over deze dag? Laat het onze jeugdcoördinator weten door te mailen naar berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

 

NB. Aanvankelijk was er een aparte datum voor verenigingen (13 oktober) en organisaties (8 december). Bij nader inzien voegen we deze beide doelgroepen graag samen, juist omdat de praktijk leert dat onderling ook veel interessante kruisbestuiving plaatsvindt.

Nederlandse Triathlon Bond
inschrijven
Lees volgend artikel

Centrale trainingsprogramma’s mogelijk naar Papendal

Lees meer