Accountmanagement

Voor het onderhouden van de contacten met en het ondersteunen van verenigingen en organisaties maakt de Nederlandse Triathlon Bond sinds enkele jaren gebruik van ervaren accountmanagers. Deze deskundige NTB-medewerkers zijn er om verenigingen en organisaties te adviseren en ondersteunen op vrijwel elk gebied. Denk daarbij bijvoorbeeld aan organisatorische en/of beleidsmatige ondersteuning, maar ook aan zaken als werving en behoud van leden en kader.  

Voor de provincie Zeeland wordent nog een accountmanager gezocht. Klik op de link hiernaast voor de vacaturetekst.

De accountmanagers stellen zich hieronder aan u voor. Ze zijn inzetbaar voor alle NTB-verenigingen en organisaties, dus neem gerust contact met ze op als u iets te vragen of bespreken heeft.

Dennis Heijdendael

Limburg en Brabant

Mijn naam is Dennis Heijdendael, geboren in 1977 en woon in Geleen. Sinds 2008 doe ik actief mee aan triathlon wedstrijden.

Mijn eerste triathlon was in 2008 de Valentia Island sprint triathlon in Ierland. Die eerste keer was afzien maar de sfeer en het goede gevoel erna was top. Sindsdien ben ik individueel wat actiever gaan trainen en tegenwoordig train ik bij TV Stein in Zuid Limburg. 

Na het sprint circuit van afgelopen jaar richt ik me dit jaar op een paar mooie wedstrijden zoals de OD van Parijs, Tristar 111 Worms en de 70.3 Ironman van Zell am See. Iedere wedstrijd heeft weer een andere unieke en leuke sfeer vandaar dat ik heb besloten me nu ook als accountmanager in te zetten voor de Nederlandse Triathlon Bond in de Zuidelijke provincies en werken we aan de breedtesport om Limburg als triathlon provincie goed op de kaart te zetten.

Marloes Nijholt

Gelderland

Marloes Nijholt (geboren 1978): "We kunnen nog zoveel doen in de triathlonsport. Dit geldt voor zowel de sport als ook haar atleten. Verenigingen en organisaties die zich hiervoor veelvuldig inspannen en dit juist voor de atleten doen. Als accountmanager wil ik daar graag een bijdrage aan leveren door krachten te bundelen en samen de triathlonsport naar een hoger plan te trekken.

Tot nu toe doe ik zelf korte afstanden (sprint en kwart) maar wil door naar de halve triathlon met de long distance als uiteindelijke doel. Daar is veel training voor nodig en hou me daar dagelijks mee bezig, allemaal met dat doel voor ogen. In het dagelijkse leven werk ik als marketing & communication officer waarbij ik strategische plannen uitwerk, de activiteiten uitzet en tot een goed resultaat breng. Ik wil mijn ervaring in sport en werk graag inzetten om verenigingen en organisaties te ondersteunen!"

René Lehr

Overijssel

Ik ben René Lehr, geboren in 1971 en woon in Hengelo. Nadat ik stopte met waterpolo was ik op zoek naar een sport waarbij ik zelf kon bepalen hoeveel en wanneer ik kon trainen en aan wedstrijden kon deelnemen. In 2001 ben ik lid geworden bij TC Twente, waar ik projectleider ben voor de organisatie van de Rutbeek Triathlon Enschede en de Winter Triathlon Twente.

In de Regio Oost zijn veel leuke en goed georganiseerde wedstrijden, waarbij de inzet van de verenigingen/organisaties enorm is. De uitstraling van dergelijke evenementen zit hem in meer dan de prestatie van de sporter en daar zit ook juist mijn kracht. Als accountmanager voor de NTB wil ik de clubs/organisaties in mijn omgeving graag helpen die sportieve uitstraling te laten krijgen die ze verdienen.

Sione Jongstra

Groningen, Friesland en Drenthe

Ik ben Sione Jongstra, geboren in 1976 en woon in Leidsche Rijn. Op het moment dat ik ging studeren in de grote stad (Groningen) ben ik via een cursus triathlon in aanraking gekomen met de sport. In 10 weken werden we klaargestoomd voor de triathon van Oldeberkoop. De eerste jaren heb ik de sport gecombineerd met mijn studie International Business School en daarna met een baan. In 2002 wist ik me te kwalificeren voor het WK Lang waar ik met een 8e plaats de A-status van het NOC-NSF wist af te dwingen. Ruim een jaar later (november 2003) besloot ik full prof te worden. Enkele podiumplaatsen op het EK en WK behoren tot mijn beste prestaties. De laatste jaren hebben helaas meer in het teken gestaan van “vage/hardnekkige” blessures en dwingen me ertoe mijn doelen wat bij te stellen. Ik werk nu part-time bij de Verweij Groep, ben me gaan toeleggen op het wielrennen en zet me in voor de triathlonsport door het organiseren van de eerste Nederlandse vrouwentriathon en als accountmanager voor de NTB. Als (oud) lid van verschillende verenigingen, actief triatleet en oud bondsmedewerkster hoop ik een ondersteuning te kunnen zijn!

Frans Rinsema

Utrecht en Flevoland

Ik ben Frans Rinsema, geboren in 1970 en woon in Amersfoort. Ooit deed ik aan hardlopen en raakte geblesseerd. Fietsen was een alternatief en de stap naar triathlon is dan klein. Ik werd lid van TV Breda en daar vond ik een leuke en stimulerende trainingsgroep. Zo stimulerend dat ik in 1994 debuteerde in Almere. Daarna nog 3x Almere voltooid, in 1998 in 10.06. Daarna kreeg ik het drukker en heb begin deze eeuw nog een vrij succesvolle duathloncarrière gekend. Helaas kende ik daarna veel blessureleed, heb vooral veel gefietst maar de laatste jaren loop ik weer op een aardig niveau. Verder heb ik mijn sporen verdiend als ontwikkelaar van (gemeentelijk) sportbeleid en als accountmanager bij de Atletiekunie. Mijn kwaliteiten als sportprofessional wil ik inzetten voor o.a. sport- en beweegprojecten en nu ook als accountmanager bij de NTB. Verder ben ik jeugdtrainer bij atletiekvereniging Altis in Amersfoort. Vanuit mijn atletiekhistorie ken ik al een aantal verenigingen in de regio, nu de rest nog! Ik hoop de triathlonverenigingen en -organsaties met mijn kennis van de sport- en verenigingssector van dienst te kunnen zijn.

Rens Veerman

Noord en Zuid Holland

Ik ben Rens Veerman, geboren in 1966 en sinds 1987 actief als triatleet. Door een triathlon op school aan de gang gegaan met wedstrijden, met als hoogtepunt de hele van Almere. Ik ben een van de leden die zich door de vrijheid van de sport, nooit heeft aangesloten bij een vereniging. Wel ben ik in het technisch kader actief geweest bij een zwemvereniging en een atletiekvereniging. Daarnaast geef ik een aantal jaren bedrijfstrainingen voor Start to Run.
Onderwijs en sport lopen als een rode draad door mijn leven. Op dit moment ben ik al weer een aantal jaren werkzaam bij Sportservice Noord-Holland. Hier adviseer ik sportverenigingen, doe ik jeugdprojecten en geef sportgerelateerde cursussen. Ik woon in Haarlem en heb binnen deze gemeente de triathlon voor de basisscholen een plaats weten te geven op de schoolsportkalender. Wil het account management voor mijn verenigingen zo uit bouwen dat deze zich gesteund voelen en bij mij terecht kunnen met vragen waar zij zelf geen antwoord op hebben.

 

 

René Visser

Zeeland

Ik ben René Visser, geboren in 1972 en sinds 2010 actief als triatleet.  Tot 2010 nam ik elk jaar deel aan fiets en hardloop evenementen, maar ik voelde dat ik een andere uitdaging nodig had. Ik ben toen begonnen met triathlon en gaan trainen voor een halve triathlon met het uiteindelijke doel een hele triathlon te doen. In 2012 heb ik mijn eerste hele triathlon gedaan in Nice.  Nu wil ik elk jaar mijn grenzen verleggen en kijken hoe ik mijn tijd kan verbeteren om te kwalificeren voor Kona.

Naast het sporten ben ik werkzaam in het international bedrijfsleven als Supply Chain en Customer service manager. Een leuke baan waar je net als in de triathlonsport veel uitdagingen tegenkomt. In september 2012 ben ik met de part time opleiding Master in International Sport Management begonnen aan het Johan Cruyff Institute met als doel mijn kennis te verbreden en om van mijn passie voor sport ook mijn werk te maken in de toekomst.

Als accountmanager bij de NTB wil ik mijn sport en werk ervaring graag samenbrengen om organisaties en verenigingen te ondersteunen.

Contact

De verenigingen en organisaties zijn per provincie als volgt verdeeld over de accountmanagers:

Provincie Accountmanager
Noord-Holland

Rens Veerman  

 AMNoordholland@triathlonbond.nl
Zuid-Holland 

Rens Veerman

 AMZuidholland@triathlonbond.nl
Utrecht

Frans Rinsema

 AMUtrecht@triathlonbond.nl
Flevoland

Frans Rinsema

 AMFlevoland@triathlonbond.nl
Friesland

Sione Jongstra

 AMFriesland@triathlonbond.nl
Groningen

Sione Jongstra

 AMGroningen@triathlonbond.nl
Drenthe 

Sione Jongstra

 AMDrenthe@triathlonbond.nl
Gelderland

Marloes Nijholt

 AMGelderland@triathlonbond.nl
Overijssel

René Lehr

 AMOverijssel@triathlonbond.nl
Limburg

Dennis Heydendael

 AMLimburg@triathlonbond.nl
Brabant 

Dennis Heydendael

 AMBrabant@triathlonbond.nl
Zeeland

René Visser

 AMZeeland@triathlonbond.nl