Contact

Nederlandse Triathlon Bond
Postbus 1267
3430 BG  NIEUWEGEIN

Telefoon 030 - 751 37 70
Fax 030 - 751 37 71

KvK 40061788

Statutaire Zetel: Nieuwegeininfo@triathlonbond.nl


 

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Gepubliceerd:19 januari

NTB waarschuwt leden voor ICAN-organisatie

Ondanks een eerder bericht met een waarschuwing voor de ICAN-organisatie blijken NTB-leden zich toch in te schrijven voor een evenement dat ogenschijnlijk plaats zal vinden op 25 juni in Amsterdam. Deze organisatie krijgt geen organisatievergunning van de NTB, noch van de gemeente Amsterdam en ondanks het openen van de inschrijving, zal dit evenement dan ook geen doorgang vinden. Wij willen onze leden hierbij nogmaals waarschuwen en dringend adviseren om niet in te schrijven. Wie wel al ingeschreven heeft, kan een beroep op de organisatie doen om het inschrijfgeld terug te krijgen. Ook de NTB doet deze week een schriftelijk beroep op de organisatie van ICAN om het evenement offline te halen en betaalde inschrijfgelden terug te storten.

17 juni TRIAMSTERDAM mét goedkeuring van bond en gemeente
De NTB heeft op 27 oktober een bericht gepubliceerd, waarin aangekondigd werd dat twee Nederlandse evenementenorganisaties samen de mogelijkheden voor een alternatief evenement in Amsterdam aan het bekijken waren. SportVibes en Amsterdam Sport Events hebben deze optie gerealiseerd en op 17 juni vinden in Amsterdam wedstrijden over de halve en olympische afstand plaats, mét goedkeuring van de NTB en de Gemeente Amsterdam.

Meer info: http://www.tri.amsterdam/nl/

NB atleten die hun inschrijving betaald hebben met behulp van hun creditcard kunnen hun creditcardmaatschappij mogelijk nog vragen om het inschrijfgeld terug te laten storten.


 

 
 
Vorig bericht Delahaije tekent bij als headcoach NTB tot 2020
Volgend bericht Dubbelrol voor Van der Smissen als coördinator RBR en Cross
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Ga voor wedstrijdverslagen, aankondigingen, achtergronden, interviews en nog veel meer triathlonnieuws naar: